Көзі нашар көретіндерге арналған версия

Жеңіл өнеркәсіп.

Сұрыптау

ҚАЙТАЛАМА СҮТ ШИКІЗАТЫНАН ӨНДІРІЛГЕН СҮТ ҚЫШҚЫ...

Есиркеп Г.Е.
2023

Қантты кондитер өнімдерінің технологиясы: Оқулы...

Бұл оқулықта қантты кондитер өндірісіндегі өнімдерге толық анықтама берілген. Қантты кондитерлік өнімдердің сапасын жақ...

Дайрашева С.Т. Батырбаев...
2023

Тенденции в переработке плодов бахчевых культур...

Тлевлесова Д.А.
2023

Жануар текті шикізаттардың тауартануы: Оқу құ...

Оқу құралында жануар текті шикізаттар мен өнімдерінің түрлері және жіктелінуі, тағамдық құндылығы және ассортимен...

Есенқұлова Ж.Ж. Кузембаев...
2022

Май сығымдау жабдықтарының қазіргі жағдайы және...

Монографияда май сығымдау жабдықтарының қазіргі жағдайын қарастыру және жетілдірудің негізгі бағыттарын зерттеу нәтижеле...

Қайрбаева А.Е.
2024

Консервілеудің теориялық негіздері: оқу құралы.

«Консервілеудің теориялық негіздері» оқу құралында қысқаша қарастырылған: консерві өндірісінің негізгі шикізаты, шикізат...

Молдахметова З.Қ. Уажанов...
2023

Методическое пособие по организации и проведени...

Нургалиева Н.Д.
2024

Автомобильдер құрылымдары және есептеулері: Оқ...

Оқу құралында автомобильдердің беріліс механизмдерінің құрылымдарын талдау әдістемесі, сонымен қатар негізгі параметрлер...

Есенғалиев М.Н. Жүсіпов К...
2024

История государства и права зарубежных стран. У...

Табулденова Г.Б. Сарлыбае...
2024

Тамақ өндірісінің жалпы технологиясы. Оқулық.

Оқулықта тамақ өндірісінің жіктелуі және тамақ өндірісінің барлық салаларында өндірілетін өнімдерді: ұн, жарма, макарон,...

Сыздыкова Л.С. Таева А.М....
2024
×
« » ×